aangenaam,  ik ben Linda.

Ik, Linda van den Brink, kom uit Kootwijkerbroek, een dorpje midden op de Veluwe. Met mijn 22 jarige leeftijd ben ik één van de jongste weddingplanners van Hollandse bodem.

 

Ik ben gek op bruiloften, feestjes en festivals. Met een ruime 6 jaar ervaring in de catering ga ik mij nu richten op bruiloften. Niet alleen de catering maar het geheel, daarom heb ik mijn onderneming Liefs Linda opgezet.  

 

Ik ben ontzettend enthousiast om elke nieuwe uitdaging aan te pakken en de Nederlandse trouwbranche op zijn kop te zetten. Met mijn bedrijf wil ik een sprong in het diepe maken; out of the comfortzone en veel meer ontdekken van het ondernemen en het leven. Ik heb er zin in!

In 2015 ben ik een opleiding tot weddingplanner gestart, deze heb ik begin 2016 afgerond. De opleiding heb ik gevolgd op het Weddingplanners Institute te Nieuwegein.

 

De Veluwe staat bekend om de bossen en het Kootwijkerzand, ik wil mij dan ook specialiseren in het buiten trouwen, in de bossen, op het zand of in de wei. Liefs Linda maakt zich bijzonder omdat het staat waar ik als persoon ook voor sta; buiten, echt en puur! In de natuur, met echte mensen, puur eten en gewoon goed genieten van de dag zoals die is!


Surround yourself with those who make you happy