Blog

TIM & GEANNE | Liefs Linda wedding

Tim en Geanne wilden gaan trouwen, onder de hooiberg, een relaxte dag met een knallend feest als afsluiter. In ons eerste gesprek waren dit de belangrijkste punten. Nu de bruiloft alweer een paar maanden geleden is zijn dit ook wel een aantal herinneringen die als eerste in ons naar boven komen wanneer we terug denken aan het huwelijk van Tim en Geanne.

 

12 mei is dit prachtige stel getrouwd, een dag die begon met een klein buitje, daarna trokken de wolken weg en kwam de zon tevoorschijn. Terwijl het bruidspaar op pad was voor de fotoshoot kwamen de gasten aan. Er stonden heerlijke zoete hapjes voor ons klaar. We wachtte het bruidspaar op en hier was tijd om heerlijk te kletsen en de jurk en de trouwauto te bewonderen.

Leuk feitje: de trouwauto waar het bruidspaar in reed, was zo'n 25 jaar geleden ook de trouwauto van de bruidegom zijn ouders. Speciaal voor de bruiloft van Tim en Geanne is de auto weer van stal gehaald en weer helemaal opgeknapt. 

 

Hierna gingen we op weg naar de hooiberg waar de ambtenaar ons een warm welkom gaf, een prachtige ceremonie stond ons te wachten. Hierna stond er een heerlijke lunch voor ons klaar achter de hooiberg. Heerlijk, in de zon, op het terras met een geweldig goede sfeer hadden we alle tijd om te genieten. 

 

Na de kerkdienst kwamen op de feestlocatie om te proosten op het bruidspaar, vervolgens stond er een buffet voor ons klaar en werd het diner afgesloten met een bruidsijstaart. Daarna begon het feest, vergezeld door nog meer vrienden en familie hebben we deze prachtige dag afgesloten met drankjes en een tof muziekje.

 

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door onderstaand team: 

 

Foto's: Danielle Blokland 

Film: Sweet Memories 

Ceremoniemeester & ondersteuning voorbereiding: Liefs Linda  

Bloemen: Flowers by Co 

Locatie: Hoefslag 

Jurk: Bruidsmode Veenendaal 

Muziek: Galaxy Harskamp

meer lezen 0 commentaren

Inspiratie voor je bruiloft in een kas

Beleef je dag in een kas, op z'n engels in een greenhouse. Denk aan de ceremonie, de fotoshoot en de lunch of het diner. Vooral in ons kikkerlandje is er vaak kans op regen en is het risico op buiten trouwen te groot (maar buiten trouwen blijft natuurlijk gigantisch leuk). In een kas heb je het daglicht van buiten en voel je je met al dat groen om je heen toch een beetje buiten.

Foto's van Pinterest
Foto's van Pinterest
meer lezen 0 commentaren

Blue monday

Fijne blauwe kiekjes

Alsjeblieft, hierbij een kleinigheidje om je door deze blue Monday heen te slaan. Een aantal fijne kiekjes die je kunt zien als inspiratie voor je bruiloft in het thema blauw. Heerlijk! Deze keer weinig woorden van mij, en wat meer plaatjes voor jou. Ik hoop dat je hiermee even heerlijk weg kunt zwijmelen en blue Monday is zo voorbij.

meer lezen 0 commentaren

Alwin en Lisanne, herfstbruiloft

Een jaar geleden plaatste ik op Facebook een bericht op zoek te zijn naar een stage bruidspaar. Alwin en Lisanne waren het eerste stel wie hierop reageerde. De stage is inmiddels met een goed afgerond. Hierbij nogmaals bedankt, mede dankzij jullie heb ik mijn diploma in de pocket! 

 

Voor Alwin en Lisanne mocht ik de taak van weddingplanner vervullen. Van locatie, fotograaf, uitnodigingen, ceremonie tot de bedankjes, alles mocht ik van ze regelen!  Natuurlijk alles naar wens van het bruidspaar. Door het vertrouwen wat Alwin en Lisanne me hebben gegeven werd het voor mij een feestje om te organiseren! M'n ideeën en creativiteit mochten hun vrije weg gaan bij de styling. Van het verven van de tafelkleedjes, het bestellen van de aankleding tot de bloemen schikken de dag van te voren. Last but not least, het ceremoniemeesterschap. Op de trouwdag van dit prachtige stel mocht ik de gasten verwelkomen, ervoor zorgen dat iedereen op de goede plek stond, de fotolijst verwerken etc. etc., een hele drukke volgeplande dag voor mij, maar dat maakt het zeker niet minder leuk van. Het was genieten!

Foto's gemaakt door Corine Nap, Oh Belle Fotografie
Foto's gemaakt door Corine Nap, Oh Belle Fotografie
meer lezen 1 commentaren

Een keer wat anders...

 

Dan een bruidstaart? Ben jij nog aan het twijfelen? We willen allemaal onze trouwdag bijzonder en eigen maken. Waarom zouden we dan niet de traditionele ideeën over een bruidstaart van het schap gooien?

 


Surround yourself with those who make you happy