Inspiratie voor je bruiloft in een kas

Beleef je dag in een kas, op z'n engels in een greenhouse. Denk aan de ceremonie, de fotoshoot en de lunch of het diner. Vooral in ons kikkerlandje is er vaak kans op regen en is het risico op buiten trouwen te groot (maar buiten trouwen blijft natuurlijk gigantisch leuk). In een kas heb je het daglicht van buiten en voel je je met al dat groen om je heen toch een beetje buiten.

Foto's van Pinterest
Foto's van Pinterest

Niet woonachtig in de Betuwe en trouw je het liefst toch wat dichter bij huis zodat je gasten niet stad en land hoeven af te reizen, dan is zo'n kas soms wat moeilijk te vinden. Maar ook daar is een oplossing voor! Er zijn tenten te huur, tenten met alle wanden en het dak doorzichtig waardoor je hetzelfde idee krijgt als in een kas, maar toch lekker in de buurt. 

Meer inspiratie? Lang leve Pinterest

Commentaar schrijven

Commentaren: 0